Lammekød

Vores får er af racen Suffolk, som er en race som bruges udelukkende for kødets skyld. Vores får bruger vi til naturpleje forår til efterår, om vinteren har vi dem hjemme på ejendommen, hvor de går på græsmarker samt i skov.

Vores får går ude 11 måneder om året, den ene måned de er inde, er for at læmme.

Vi slagter vores lam når de er mellem 4 - 6 måneder gamle, og vejer cirka 50 kg. levende vægt.


Vores lam slagtes i følgende størrelser:


1/1 ca. 22 - 25 kg

1/2 ca. 11 - 12,5 kg


Grovpartert kr. 85,00 pr. kg.

Finparteret kr. 90,00 pr. kg.


1/1 kasse finpartert lam indeholder ca.:  (se billederne)

2 køller

2 bove (kan laves til fars)

8 - 12 lammekoteletter

8 - 12 lammehals i skiver (kan bruges som a la osso buco / skært kød)

2500 g lammebryst (til grillen)

1 lammeryg

2 slag

1 hjerte

1 lever



Her ses en kasse finpartert lam med opskrifter

Her kan du se udskæringerne